Fb_

AGNA LEADERSHIP ACADEMY

Pse Agna Leadership Academy?

Shpesh mjedisi ndryshon dhe kompanitë jo. Por nëse nuk përshtaten ndaj ndryshimeve në mjedisin e biznesit, kompanitë do të eklipsohen nga konkurrentët dhe do të dalin nga tregu. Kjo është e vërtetë edhe për punonjësit. Nëse ata nuk do të ndryshojnë, nuk përshtaten dhe nuk përpiqen për t'u bërë më të mirë çdo ditë, vlera e tyre në organizatë venitet.

Më shumë

Historiku i Akademisë

Një organizatë ka tre opsione për punonjësit: t'i zhvillojë, t'i largojë, ose të mos bëjë asgjë dhe të rrijë e të shikojë sesi mediokriteti bëhet standard dhe si njerëzit me performancë të dobët dëmtojnë kompaninë. Agna Group, që në fillimet e saj, ka besuar se njerëzit e duhur janë aseti më i rëndësishëm dhe investimi tek ta do të jetë i pareshtur.

Më shumë

Bordi Drejtues

Agna Leadership Academy drejtohet nga Bordi Drejtues, i cili përbëhet nga shtatë persona. Anëtarët e Bordit zgjidhen nga punonjësit e kompanisë që kontribuojnë në akademi, por edhe nga akademikë të fushave të ndryshme, vendas apo të huaj. Bordi funksionon në bazë të rregullores së tij dhe mblidhet në periudha të rregullta kohore.

Më shumë

Programet

Trajnuesit

Vasil Naçi
Alma Bici
Ahmet Shala
Claude Varley
Të gjithë trajnuesit

Evente

 • Një zbulim është takim i rastësishëm me një mendje të përgatitur

  Albert Szent Gyorgyi

 • Mos bëj miq ata që të bëjnë që të ndihesh rehat, por ata që të detyrojnë të ngresh nivelin tënd

  Thomas J. Watson

 • Metoda më e mirë që të reduktojmë stresin, nuk është të reduktojmë kërkesat por të shtojmë mbështetjen

  Ben Fletcher

 • Frank Tyger

 • Colin Powell

 • Niccolo Machiavelli

 • Robert Half

 • Lumturia e vërtetë është që në mëngjes shkon me oreks në punë, dhe në darkë kthehesh me oreks në shtëpinë tënde.

  Nazim Hikmet

 • Kurrë mos ngatërro madhësinë e shpërblimit tënd me madhësinë e talentit tënd.

  Marlon Brando

 • Ashtu si toka sado pjellore të jetë, nuk ka mundësi të prodhojë diçka pa u kultivuar, kështu edhe mendja e njeriut, pa edukimin e duhur nuk ka mundësi japë rezultatin e dëshiruar .

  Plutarch

Na kontaktoni

Dërgoni